5 причини защо ИТ специалисти трябва да се регистрират в платформата hits.bg

 

Маркетплейс платформите като Amazon и E-bay набират все по-голяма популярност в световен мащаб и стават все по-ключови в осъществяването на продажби онлайн. 

Hits.bg прилага маркетплейс модела в България и по-конкретно за технологичните и ИТ среди, за да събере на едно място софтуерни и хардуерни продукти, както и различни ИТ специалисти и доставчици на услуги. 

Инфраструктурата и технологичните предимства, които пазарните платформи предлагат са важни, но човешкият фактор е незаменим. Основната цел на hits.bg e да помогне на специалисти да се откриват, свързват и да си помагат. 

Ето и петте причини защо смятаме, че hits.bg е полезна платформа за ИТ специалисти:

 

 

Достигнете нови клиенти без допълнителни разходи за реклама

Маркетплейс платформи като Hits.bg осигуряват отделен канал, по който потенциални клиенти могат да достигнат до вас без да е нужно да отделяте бюджет за реклама.

Hits.bg се грижи да има постоянен трафик към платформата и вашите продукти и услуги да бъдат лесно откриваеми от потенциални клиенти.

Единственото, което се изисква от вас е да се регистрирате и да опишете детайлите на вашите продукти и услуги, а ние ще ги показваме и рекламираме пред правилните аудитории вместо вас. 

Вградените филтри на каталога на Hits.bg за геолокация, софтуерни технологии, хардуерни компоненти и много други, значително улесняват потребителите в откриването на точните услуги и продукти за тях.

Регистрацията в Hits.bg е напълно безплатна и вие не плащате нищо преди да сте продали успешно продукт или услуга.

 

Увеличете доверието на непознати аудитории във вас

Вашето присъствие като специалист в платформата Hits.bg ще увеличи доверието във вашите продукти и услуги, особено пред аудитории, които не ви познават. 

Като член на Hits.bg, ще можете да разчитате на нашата система за независими отзиви и оценки, на прозрачността на нашата система и на механизмите ни за сигурност.

Стандартите ни за качествено обслужване и вградените ни инструменти за сигурност повишават доверието на потребителите във всички доставчици на продукти и услуги в hits.bg.

Вашето присъствие в утвърдена и разпознаваема платформа като Hits.bg значително увеличава шанса ви за продажба. Потенциалните ви клиенти получават сигурност, а вие - нов канал за достигане на нови аудитории и повече продажби.

Свържете се с други професионалисти и потенциални партньори

Бъдейки част от платформата Hits.bg вие не се превръщате в ‘един от многото’, а се присъединявате към една общност от ИТ професионалисти, предприемачи и иноватори.

Hits.bg значително улеснява откриването на други доставчици, дистрибутори и потенциални партньори, чиито продукти и услуги могат да допълнят вашите.

Заедно, можете да обменяте опит и ресурси, да изграждате дълготрайни отношения, да откривате нови клиенти и пазари, да прилагате иновации, да се осведомявате за новости и много повече. 

От наша страна се стремим всячески да улесняваме комуникацията и колаборацията между членове на Hits.bg чрез създаване на онлайн съдържание и информационни материали, форуми, групи за дискусии и организиране на събития на живо и онлайн.

Улеснете вашите онлайн продажби и подобрете сигурността на вашите транзакции

Hits.bg предлага множество вградени инструменти за електронна търговия, както и механизми за гарантиране на сигурността на вашите данни и транзакции. 

С инструментите на Hits.bg можете значително да улесните и оптимизирате търговските си процеси, сред които и:

  • Автоматизирано обработване на поръчки
  • Управление на инвентара
  • Проследяване на доставки
  • Разнообразни интегрирани методи за плащане
  • Софтуер за следене на продажби и потребителско поведение

Екипът за техническа поддръжка на Hits.bg се грижи за всички технически тънкости по всяко време, докато вие се фокусирате над търговските си процеси и разрастването на вашия бизнес.

Освен инструментите за онлайн продажби, Hits.bg ви помага да продавате с увереност, благодарение на нашите механизми за сигурност, сред които и:

  • Прозрачност на всички взаимодействия между купувачи и продавачи
  • Система за независими отзиви и рейтинги
  • Криптиране и автентикация на всяка транзакция за превентиране на потенциални измами

 

Достъп до уникални обучения и ресурси за развитие

Макар на този етап все още да са във фаза на развитие, в близкото бъдеще планираме да подкрепяме специалистите в Hits.bg с обучителни материали, доклади и анализи с данни за ИТ индустрията. 

Също така планираме да организираме семинари и събития, където не само ще можете да надградите професионални и бизнес умения, но също ще имате възможност да се запознаете на живо с други ИТ специалисти и потенциални партньори.

С Hits.bg можете не само да октривате нови клиенти и партньори, но ще имате достъп до ексклузивни анализи и данни, които да ви помогнат да надградите професионалните си умения.

Меню